Udstilling af din hund

Her kan du finde lidt praktisk information, der kan være nyttigt at vide, inden du tilmelder din hund til en udstilling i Racehunde-Klubben.

Inden du tilmelder

• I Racehunde-klubben kan der udstilles både hunde med og uden stambog, dog stilles hunde uden stambog i en klasse for sig.
  • Alle hunde der deltager, skal være vaccinerede mod hundesyge og parvovirus.
  • Ørekuperede hunde kan ikke udstilles i Danmark.
  • Halekuperede hunde, født efter den 1. juni 1996, kan ifølge dansk lovgivning ikke udstilles*.

Priser for udstillinger

Udstilling:

Medlem 1 hund                                                                                          175kr.

Medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                      150kr.

Ikke medlem 1 hund                                                                                   250 kr.

Ikke medlem 2 eller efterfølgende hunde                                              225 kr

Tilkøb af pokal pr. hund (skal meddeles ved tilmelding)                      75 kr.

Kobbelklasse                                                                                                 100 kr

Opdræts klasse                                                                                             100 kr

Barn/hund – Junior/hund                                                                          50 kr.

*(undtaget er: ruhåret hønsehund, korthåret hønsehund, breton, vizsla og weimaraner)

Kommende begivenheder

National Juleudstilling, Sognehuset i Gårslev, Skolegade 22, 7080 Børkop