Kennelmærke hos RHK

Et kennelmærke giver dig ret til at bruge det samme kennelmærke enten foran eller bagved alle hvalpes stambogsnavne.

Bemærk: Det er altid den der er angivne som ejer i Dansk Hunde register der er retsmæssig ejer af hunden, og dermed gældende for ejerskab i Racehunde-klubben.dk.

Ønsker du at stambogsføre i Racehunde-klubben.dk skal du være medlem. Det er ikke gældende medlemsskab at eje en hund med en stambog fra Racehunde-klubben.dk

Priser for kennelmærke

• Kennelmærke (engangsbeløb) 300 kr.

Priser for stambøger

• For Kennelmærke indehaver (pr. Stambog) 200 kr.
  • For Medlemmer (pr. Stambog) 250 kr.
  • Ekspeditionsgebyr (pr. Kuld) 75 kr.

Før du opdrætter hvalpe

Er du ikke medlem, bør du derfor ansøge om medlemskab inden du planlægger at avle hvalpe.
Ligeledes skal du være opmærksom på og undersøge hvilke avlsrestriktioner, der gælder for netop din hunderace, da en evt overtrædelse af dette medfører at du ikke kan få stambog på evt hvalpe.

Kontakt Racehunde-klubben.dk pr. Mail info@www.racehunde-klubben.dk ved spørgsmål omkring avlsrestriktioner på din race.

Enhver der får kendskab til personlige oplysninger i forbindelse med et tillids erhverv i Racehunde-klubben.dk har tavshedspligt. Dette gælder også medlemmets forhold til skat eller andre myndigheder. Dog bør du være opmærksom på at myndighederne til enhver tid kan kræve agtindsigt i alle forhold i klubben.

Ansøg om kennelmærke

Ønsker om navn Kennelmærke

Ansøger herved om Kennelmærke godkendelse for følgende racer:

Er ansøger godkendt af fødevarestyrelsen til erhvervsmæssig opdræt

Ved sin underskrift erklærer ansøger, at overholde de vedtægter og regler Racehunde-klubben.dk har.

• Som kennelmærke ansøger forpligter man sig til at modtage kennelkontrol både anmeldt og uanmeldt.
  • Man skal ved optagelse i kennel registreret, indsende en fuldstændig liste over de hunde, man bruger i avlen i sit opdræt.
  • Man forpligter sig til, at føre kennel protokol over de hunde der anvendes i avl under kennelmærket.

Læs om medlemskab
    Parringsbevis