• Denne begivenhed er allerede afholdt.

National udstilling Hasmark Camping

11. august

National udstilling, Hasmark camping.

• Pris

Medlem 1 hund                                                                                                                               175kr.

Medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                                                          150kr.

Ikke medlem 1 hund                                                                                                                    250 kr.

Ikke medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                                               225 kr

Tilkøb af pokal pr. hund (skal meddeles ved tilmelding om man ønsker pokal)              75 kr.

Kobbelklasse                                                                                                                                  100 kr

Opdræts klasse                                                                                                                               100 kr

Barn/hund – Junior/hund                                                                                                           50 kr.

• Der betales ved tilmelding via mobil pay 23218, eller konto overførsel til 9682 1011472 , og tilmeldingen er bindende.
  • Barn og hund/junior og hund (tilmeldes på dagen inden kl. 10.00)
  • Bedømmelserne starter kl. 10.00, indskrivning mellem kl. 8.30 – 9.30
  • Hunde uden stambog bedømmes i en klasse for sig og går ligledes BIS for sig selv. En hund uden stambog kan max. opnå 1 pr. alle hunde uden stambog som har fået 1 pr. går videre til BIS for hunde uden stambog.

Dato:
11. august