National Juleudstilling, Sognehuset i Gårslev, Skolegade 22, 7080 Børkop

2. november @ 12:00 - 21:00

Udstilling:

Medlem 1 hund                                                                                                                                           175kr.

Medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                                                                     150kr.

Ikke medlem 1 hund                                                                                                                                250 kr.

Ikke medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                                                           225 kr

Tilkøb af pokal pr. hund (skal meddeles ved tilmelding)                                                                  75 kr.

Kobbelklasse                                                                                                                                             100 kr

Opdræts klasse                                                                                                                                         100 kr

Barn/hund – Junior/hund                                                                                                                     50 kr.

• Der betales ved tilmelding via mobil pay 23218 eller til konto 9682 0001011472, og tilmeldingen er bindende
  • Bedømmelserne starter kl. 10.00, indskrivning  kl. 8.30
  • Sognehuset i Gårslev, Skolegade 22, 7080 Børkop
  • Jule udstilling, vi spiller banko og holder julefrokost efter udstillingen. Mere info kommer senere.

Dato:
Tidspunkt: