• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Horsens dyreskue Hattingvej 6, 8700 Horsens

27. juli

Horsens dyreskue

Udstilling:

Medlem 1 hund                                                                                                                                           175kr.

Medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                                                                     150kr.

Ikke medlem 1 hund                                                                                                                                250 kr.

Ikke medlem 2 eller efterfølgende hunde                                                                                           225 kr

Tilkøb af pokal pr. hund (skal meddeles ved tilmelding)                                                                  75 kr.

Kobbelklasse                                                                                                                                             100 kr

Opdræts klasse                                                                                                                                         100 kr

Barn/hund – Junior/hund                                                                                                                     50 kr.

• Der betales ved tilmelding via mobil pay 23218 eller til konto 9682 0001011472, og tilmeldingen er bindende
  • Bedømmelserne starter kl. 10.00, indskrivning  kl. 8.30
  • Horsens dyreskue Hattingvej 6, 8700 Horsens